Partnerët

Partnerët e Inxhinierisë Elektrike:

 • GENERAL ELECTRIC (ALSTOM)
 • SCHNEIDER ELECTRIC
 • EFACEC
 • SIEMENS
 • PELCO
 • JVC
 • PHILIPS
 • BOSCH
 • NKT
 • NEXANS
 • FKN
 • SAUTER CONTROLS
 • BTICINO
 • GEWISS
 • VIMAR
 • PANDUIT
 • LEGRAND
 • RITTAL
 • LUCKY-TECH
 • VINGCARD

Partnerët dhe Teknologjitë në Lëminë e Teknologjisë së Informacionit dhe Telekomunikacionit

 • Microsoft
 • HP
 • Palo Alto
 • HP,
 • IBM,
 • Lenovo,
 • Cisco,
 • APC by Schneider Electric,
 • Zebra
 • Lucky technology…