Historiku i STIHL-it

STIHL filloi nga një njeri me vizion. Tani, më shumë se 80 vjet më vonë, Grupi STIHL ka më shumë se 12,000 të punësuar, përfshirë mbi 400 projektanta dhe inxhinierë. Si kompani, ne kemi më shumë se 35,000 shitës (dilerë) në më se 160 shtete dhe, duke i falënderuar produkteve dhe mjeshtërisë së shkëlqyeshme, STIHL-i është bërë zgjedhje e preferuar e shumë profesionistëve dhe kopshtarëve hobist anë e mbanë botës. .