FH-KM

Për prerje të rehatshme pranë tokës dhe për të kositur në hapësira të ngushta. P.sh. në vende parkimi ose në ishuj trafiku. Shumë e rregullue- shme, me pozicion mbajtës, pesha 2,4 kg.

Te dhenat teknike

Tool Scrub cutter 135° adjustable
Weight 1) 2,4 kg
Overall length 133 cm