Motosharrat STIHL

STIHL është marka më e shitur në botë e sharrave me zinxhir me benzinë. Dhe për një arsye të fortë. Sharra jonë tregon çdo ditë se ia vlen. Thellë në pyll, në parqe dhe mjedise të tjera, ose në shtëpi, në kopshtin tuaj. Ne ju ofrojmë një gamë të gjerë sharrash për çdo përdorim. Ato të gjitha kombinojnë cilësinë e besueshme STIHL, teknologjinë e sofistikuar dhe tiparet e komoditetit, në mënyrë që puna juaj të jetë sa më e lehtë dhe të vazhdoni të përdorni me qejf sharrën tuaj STIHL për shumë vite me radhë.

Motosharrat për bujqësi

Motosharrat profesionale

Motosharrat elektrike

Motosharrat speciale

Zbulo më shumë te brendet e veglave të punës: