MS 180

Sharrë me benzin 1.4 kW  2-MIX

Motosharrë benzine e lehtë me teknikë të ruajtur STIHL. Shumë e mirë për të prerë dru dhe për të ndërtuar me dru.

E mirë për të prerë lisa deri në 35 cm.

Të dhënat teknike

Gjatësia 31,8 cm³
Fuqia 1,4/1,9kW/bhp
Pesha 4,1 kg
Power-to-weight ratio 3 kg/kW
Sound pressure level 100 dB(A)
Sound power level 112 dB(A)
Vibration level left/right 6,6/7,8 m/s²
Saw chain pitch 3/8″P
STIHL Oilomatic tipi i zinxhirit PMM3