MS 211

Motosharra kompakte me pak vibracion me kapacitet të madh prerës është ideale për të prerë dru si dhe për të prerë lisa më të vegjël.

Të dhënat teknike

Gjatësia e sharrës 35,2 cm³
Fuqia 1,7/2,3kW/bhp
Pesha 4,3 kg
Power-to-weight ratio 2,5 kg/kW
Sound pressure level 100 dB(A)
Sound power level 113 dB(A)
Vibration level left/right 3,5/3,5 m/s²
Saw chain pitch 3/8″P
STIHL Oilomatic saw chain type Picco Micro 3 (PM3)