HL-KM

I përshtatshëm veçanërisht për të prerë gardhet e larta dhe të gjera, dhe punë artisti- ke të krasitjes të shkurreve. I drejtë, i përshtatshëm për mekanizmin me kënd, shiko faqen 73, pesha 1,8 kgI përshtatshëm veçanërisht për të prerë gardhet e larta dhe të gjera, dhe punë artisti- ke të krasitjes të shkurreve. I drejtë, i përshtatshëm për mekanizmin me kënd, shiko faqen 73, pesha 1,8 kg

Te dhenat teknike

Tool Long-reach hedge trimmer 135° adjustable
Weight 1) 2,6 kg
Overall length 160 cm