Qendra spitalore për nëna dhe fëmijë Yakutsk Russia

Komtel ka komisionuar instalimin ekzistues, ka bërë trajnimin e stafit si dhe liferimin e sistemit të përgjithshëm të sistemit të automatizimit të ndërtesës të implementuar për HVAC (ngrohje, ventilim dhe kondicionim të ajrit) si dhe ndriçim.

Teknologjia e përdorur: Sauter Controls.

Viti: 1999.