Ndërtesa administrative e pallatit rezidencial – Astana, Kazakistan

Komtel ka ofruar zgjidhja turnkey të automatizimit dhe kontrolit të ndërtesës (përveç sigurisë) në pallatin rezidencial prej 36.000 m2 si dhe ka kryer punët e instalimit elektrik për tension të ulët dhe të mesëm.

Projekti është realizua gjatë vitit 2005